Аерографія для кондитерів
У цієї категорії представлені готові набори для кондитерів. Аерограф і компресор для тортів необхідно підбирати залежно від використовуваних матеріалів.
Для харчових барвників підійде аерограф з діаметром сопла 0,3 мм 0,4 мм і 0,5 мм Для більш в'язких матеріалів краще використовувати аерограф з конусним соплом від 0,5 мм. Для какао масла оптимальним варіантом є аерограф Tagore TG182N з конусним соплом 0,7 мм і нижньою подачею матеріалу.
У цьому розділі Ви знайдете аерографи для кондитера з верхньої, боковою подачею фарби і різним об'ємом ємкостей.
Так само представлений широкий вибір компресорів для кондитерського справи: миникомпрессоры для нанесення харчових барвників для невеликих обсягів робіт (TC100Auto, AS-200B, TG218), компресор з ресівером підвищеної потужності і двоциліндрові для одночасної роботи з кількома аэрографами.
-
TC-803/NA-116A
-
TC100Auto/UA-130N
-
TC-803/UA-130N
-
TC-90T/UA130N/182N
-
TC100Auto/UA-130E (0,3)
-
AS-18-3/UA130N
-
AS-18-3/NA-116A
-
TC-100Auto/TG130N
-
TC-803/NA-133
-
AS-18-3/NA-133
-
AS-200BE/UA-130E
-
AS/LS-186/182N
-
TC100Auto/TG182С
-
BD-183K
-
BD-116C
-
BD-130K
-
TG182N
-
BD-182K
-
BD-116AK
-
884015
-
884013
-
123013
-
124003
-
124013



























