Аерографія для кондитерів
У цієї категорії представлені готові набори для кондитерів. Аерограф і компресор для тортів необхідно підбирати залежно від використовуваних матеріалів.
Для харчових барвників підійде аерограф з діаметром сопла 0,3 мм 0,4 мм і 0,5 мм Для більш в'язких матеріалів краще використовувати аерограф з конусним соплом від 0,5 мм. Для какао масла оптимальним варіантом є аерограф Tagore TG182N з конусним соплом 0,7 мм і нижньою подачею матеріалу.
У цьому розділі Ви знайдете аерографи для кондитера з верхньої, боковою подачею фарби і різним об'ємом ємкостей.
Так само представлений широкий вибір компресорів для кондитерського справи: миникомпрессоры для нанесення харчових барвників для невеликих обсягів робіт (TC100Auto, AS-200B, TG218), компресор з ресівером підвищеної потужності і двоциліндрові для одночасної роботи з кількома аэрографами.
- TC-803/NA-116A
- TC-80T/183K
- TC100Auto/UA-130N
- TC-803/UA-130N
- TC-90T/UA130N/182N
- TC-80T/182N
- TC100Auto/UA-130E (0,3)
- AS-18-3/UA130N
- AS-18-3/NA-116A
- TC-100Auto/TG130N
- TC-803/NA-133
- AS-18-3/NA-133
- AS-200BE/UA-130E
- AS/LS-186/182N
- TC100Auto/TG182С
- BD-183K
- BD-116C
- BD-130K
- TG182N
- BD-182K
- BD-116AK
- 884013
- 123013
- 124013